Agility



Var som sagt iväg och tränade agility för Gill Lantz i måndags. Det gick bra, första gången gick vi bara igenom vad vi kunde och sen tränade vi lite bara. Blir mer nästa gång. Än så länge är jag helnöjd! :)

I tisdags var jag på rönne och körde ett pass agility tillsammans med Åsa och hennes russlar. Två av dem löpte så det var himla bra träning för Max. Tränade mycket kontaktfält och slalom. Slalom börjar bli riktigt bra nu faktiskt, även högerslalom!

Igår, fredag, var jag på rönne igen och tränade kontaktfält, slalom och körde även små kombinationer. Det var riktigt varmt och skönt, 10 grader och strålande sol! Så skönt! Sen kommer man hem och där är det kallt och dimmigt, kunde stannat i Klippan ;)

Blir troligen ett agilitypass till på måndag eller tisdag sen blir det träning för Gill igen på onsdag förmiddag!

Har nya bilder men de ligger fortfarande kvar i kameran hemma hos mina föräldrar, så får nöja mig med lite gamla bilder.

Agilityträning



Satte upp slalompinnarna hemma på gården igår, nu får man äntligen ner dom i marken! Koncentrerade mig mest på högerslalom idag och tyckte det gick himla bra, han drar fint på det.

På måndag ska jag iväg och träna för Gill Lantz, ser fram emot det! Ska bli kul att träna för en duktig tränare som hon!

Agilityinstruktör



Fick idag ett mejl från vår A1 instruktör som sa att jag blev godkänd på provet och är nu agilityinstruktör! :)

Sjukdom



Det har varit ganska dött här ett tag, det har inte hänt så mycket här, jag har legat sjuk i 40 graders feber och inte orkat mycket under en veckas tid ungefär. Halva tiden har jag bott hemma hos mina föräldrar och hundarna. Trevligt att bli lite ompysslad! Och Max har varit överlycklig över att jag sovit hemma, och han har vakat över mig om nätterna när jag var som sjukast. Så fort jag vaknade till eller tittade upp så kom han fram med sitt fina ansikte och kollade så allt var bra med mig. Söta hund.

Men nu är vi back igen och friska. Så blir förhoppningsvis lite mer uppdaterat nu!

Bilder

Visar lite bilder från vår 2-timmarspromenad sen i söndags då det var så otroligt fint väder


Inte det lättaste att få de båda på samma bild. Diezel vill inte alls
vara med på foto och Max vill bara leka med sin pinne





RSS 2.0