Bilder

Man får passa på att få nåt gjort medans Charlie sover, för däremellan är det full rulle :) Har gått igenom massor av bilder och har en hel del kvar. Tänkte slänga upp några stycken nu iallafall :)
 




Första dagen

 
 
Då har vi haft en dag tillsammans och allt går så himla bra! En riktig charmig pojke har jag hemma! Mamma och Max kom på besök idag igen och dom blev verkligen kompisar! Förvånad att det gick så himla bra. Max lär sig mer hur han ska leka med honom och dom leker jättebra. Max hade lite problem i början med att han inte visste om han fick säga till Charlie när han hängde och drog i honom men i slutet så vågade han säga till när det gick för långt. Sötnosar!
 
 


Eftersom Charlie är så trygg i sig själv och hos mig så fick han även träffa våra andra hundar idag, det gick också bra. Diezel tyckte han va jätteäcklig och ryser så fort han kommer nära, precis som han gjorde när Max var liten haha :) Det brukar ta några dagar, max en vecka sen brukar han också tycka om den nya.

Däremot katten, han tyckte inte om Charlie, när han såg honom i trädgården så reste han ragg och blängde på honom. Charlie tyckte han var jättespännande och ville fram och hälsa, men backade när Sigge blängde så förfärligt. Det gick bättre i slutet så det blir nog bra det med.




Det har fortfarande inte hänt några olyckor inne och jag är förvånad över hur bra det går!
Det kommer komma lite fler bilder, har en hel hög som jag lagt in i datorn, ska bara redigera dom lite sen åker dom upp här :)

 
 
 

Välkommen Charlie!

 
Ja äntligen får man kanske säga? efter ett år av väntan så sitter jag här äntligen med min lilla aussie valp! :)
 
Han kommer från Empress kennel och jag hämtade hem honom igår, 8 veckor och 1 dag gammal. Bilresan tar ca 6 timmar, eftersom jag bor i skåne och kenneln ligger i stockholm, men lilla Charlie somnade nästan direkt och sov större delen av resan hem, superduktig!
 
Han hade fått ha halsband på sig lite innan för att underlätta färden hem och han brydde sig inte alls om sitt koppel, utan han gick ut och kissade sen lekte han, trots att vi var relativt nya för honom. Det var bara de sista 20 minutrarna i bilen som han blev lite pipig och rastlös, tror han var hungrig också.
 
Väl hemma fick han mat och han kollade runt i huset och i trädgården, han tyckte inte det var så konstigt att det var ett nytt ställe.
 
Senare kom pappa och kollade på honom och hade Max med sig så dom fick träffas. Det gick jättebra! Max visste inte riktigt hur han skulle leka med honom men de kommer :)
 
Natten har också gått bra, han har sovit nästan hela tiden och när vi varit ute har vi gått och lagt oss igen. Inga pölar eller olyckor inomhus än iallafall :)
 
 
RSS 2.0