Mira

Igår hämtade vi hem lilla söta Mira. En tigrerad liten kattunge med vit nos och vita fötter.
Efter att Theo blev överkörd har det varit så tomt utan katt, fast vi har många hundar. Och vi hade ingen som tog mössen på gården. Max har också saknat honom då de lekte som bröder, de var bästa vänner. Men igår fick vi hem lilla Mira, väldigt lik Theo är hon men hon har mer vitt på sig. 

Theo hade bott med en hund när han va liten så han hade inga problem att läsa av hundarna. Mira däremot har aldrig sett en hund i hela sitt liv och tycker det är några äckliga och fula varelser som bor här. Så fort de kommer nära så blåser hon upp sig, steppar på sidan, spottar och fräser. Söt är hon. Hundarna tycker bara hon är konstig som beter sig så, så betedde sig inte Theo verkar de tycka.

Det går bra med alla hundar utom Max för alla struntar i henne, utom Max. Max vill leka och har från första stund älskat henne som han älskade Theo. Men Mira älskar inte Max, tvärtom, han är den äckligaste av dom allihop.

Det blir nog bättre om några dagar, hon får ha en chans att lära sig deras språk och lära sig att dom är lite konstiga, eller mycket konstiga.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0